Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj, Pozemok na Zvolenskej priehrade, 518 m2

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

V exkluzívnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj pozemok na Zvolenskej priehrade.
POZEMOK: Má pravidelný tvar o rozmere cca 23x22,5 m s celkovou výmerou 518 m2. Pozemok sa nachádza medzi Veneziou a Orlíkom a je prístupný priamo z cesty. Pozemok je momentálne porastený náletovými drevinami a je svahovitý. Majiteľ ho po dohode so záujemcom upraví do podoby ako vidíte na fotkách (odstráni dreviny do miery akú si povie nový majiteľ a svah upraví takmer do roviny).
VYUŽITIE: Pozemok je vhodný na umiestnenie mobilného domčeka, prípadne rekreačnej stavby bez základov. Na územnoplánovaciu informáciu od mesta čakáme. Pripojenie na elektrinu vysvetlím osobne.
LOKALITA: Vodná nádrž Môťová je vyhľadávaná lokalita na rekreáciu. Prítomnosť športového areálu Orlík (vzdialený len cca 100 m) poskytuje možnosť športového vyžitia (tenis, plážový volejbal, detské ihrisko) ale aj kúpania a stravovania sa. Vodná nádrž predstavuje raj pre rybárov, ale aj pre nadšencov prírodného kúpania. V okolí sa nachádza množstvo možností na turistiku, cykloturistiku, v zime na lyžovanie (Králiky, Kordíky, Skalka, Salamander, Šachtičky). Historické mestá Banská Štiavnica, Kremnica, Špania Dolina sú dostupné len cca do 30 km.

Tešíme sa na obhliadku s Vami.
Tím Smart Reality Service

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
518 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Teritórium:
Extravilán
Šírka pozemku:
23 m
Dĺžka pozemku:
23 m
Celková plocha:
518 m2
Orientácia:
juhozápad
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Voda - blízko pozemku - vodný zdroj:
áno
Elektrika - blízko pozemku:
áno
52 000 €
Ulica: Môťová
Mestská časť: Zvolenská priehrada
Obec: Zvolen
Okres: Zvolen
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemok na rekreáciu
Iné:

Smart Reality Service

  • Česky
  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme