Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj 4i rodinný dom, Štiavnické Bane

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Realitná kancelária Smart Reality Service  Vám exkluzívne ponúka v Štiavnických Baniach 4 izbový , dvojpodlažný rodinný dom postavený na pozemku o výmere 1608m2 . Dom je celý podpivničený . Zastavaná plocha domu je 68m2 . K domu prislúcha hospodárska stavba so zastavanou plochou 41m2 , ktorá aktuálne slúži ako dielňa.  Pri dielni je prístrešok na auto . V dome je ústredné plynové kúrenie. Odpad je zabezpečený ČOV. Celý pivničný priestor je vystierkovaný, všade je plávajúca podlaha. Majitelia tam majú vybavenú kuchyňu, obývací priestor, komoru. Foto interiéru na žiadosť majiteľa len pre vážnych záujemcov. 

Dispozičné riešenie domu :
1 podlažie 
- vstupná chodba 
- kúpeľňa
- wc
- kuchyňa prepojená s obývacou izbou s výstupom na terasu

2 podlažie
- 2 x spálňa

pivničný priestor 
- obývací priestor 
- druhá kuchyňa 
- komora 

Názor makléra :
Štiavnické Bane sú obľúbenou destináciou pre jedinečné "tajchy" , ktoré sú v pešej dostupnosti hneď tri, priamo v obci a to Veľká Vindšachta, Evičkino jazero, Bakomi . V blízkosti cca 900m  je vyhľadávaná základná a materská  škola Maximiliána Hella v ktorej sa ako v prvej na svete vyučuje povinný predmet Sokoliarstvo .Dom je od  hlavného ťahu vzdialený cca 800m, tým pádom poskytuje súkromie a kľud od turistického ruchu . Vzdialenosť Banskej Štiavnice  8 km. S vojou polohou a dispozíciou je vhodný ako rodinný dom, aj na chalupárčenie. V tejto lokalite sa nudiť nebudete v lete ani v zime. Poskytuje možnosti pešej turistiky, cykloturistiky, vodných športov, lyžovanie, bežecké lyžovanie. 

Financovanie

Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám  kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s bohatými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.

V CENE JE ZAHRNUTÉ: Provízia RK, poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov kúpnej zmluvy, uhradenie právneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, súčinnosť pri odovzdaní nehnuteľnosti a nápomoc prepisov všetkých energií.

Teším sa na obhliadku s Vami.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1608 m2
Typ zeme:
terasovitá
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
100 m2
Zastavaná plocha:
68 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
4
Energetická náročnosť budovy:
Energetický ekonomický
Typ budovy:
iné
Typ výbavy:
čiastočne vybavený
Terasa:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Dielňa:
áno
Rok výstavby:
2000
Rok kolaudácie:
2000
Počet poschodí od prízemia vyššie:
1
Celková plocha:
100 m2
Terasa plocha:
20 m2
Počet terás:
1
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Kanalizácia:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Kanalizácia - na pozemku - čistička odpadových vôd:
áno
Vykurovanie - lokálne:
áno

Hypotekárna kalkulačka

243 500 €
Ulica: 465
Obec: Štiavnické Bane
Okres: Banská Štiavnica
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:

Radi Vám poradíme