Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na Predaj, Veľký rodinný dom 240 m2, Hontianske Nemce

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

V exkluzívnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj viacgeneračný rodinný dom v peknom prostredí údolia rieky Štiavnica, na okraji obce Hontianske Nemce.

LOKALITA: Hontianske Nemce je obec, ktorá leží v malebnom prostredí údilia rieky Štiavnica, ktorá steká z neďalekých Štiavnických vrchov, len 20 km vzdialená od historickej Banskej Štiavnice. Hont je známy početnými vinohradmi a vínnymi pivnicami. V obci Hontianske nemce, nájdete Základnú školu s materskou školou, lekára, lekáreň, obchody, pizzeriu, reštaurácie a kopec iného. Okresné mestá Zvolen a Levice sú vzdialené približne 35 km, Banská Štiavnica len 20 km a Krupina iba 10 minút jazdy. Nachádza sa tu množstvo turistický trás a zaujímavostí, okúpať sa môžete na Štiavnických tajchoch a zalyžovať si na Salamndry. 

RODINNÝ DOM: Jedná sa o 3 poschodový rodinný dom s veľkou priľahľou dvojgarážou. Dom je v pôvodnom veľmi dobrom stave. Dispozícia: do domu vstupujete na strednom podlaží. Vo vstupnej hale nájdete WC spoločne so špajzou a schodiskom. Na prízemí sa ešte nachádza veľká kuchyňa spojená s jedálňou a výstupom na balkón (cca 10m2).  Veľkými dverami sa dostanete z chodby aj do priestrannej obývačky, ktorá je momentálne prepojená so spálňou (dá sa oddeliť a mať plnohodnotnú spáleň, prípadne detskú izbu). Z obývačky je výstup na lodžiu (cca 3m2), z ktorej je výhľad na Váš pozemok a riečku Štiavnica. V Suteréne nájdete kotolňu s plynovým kotlom a kotlom na pevné palivo. Ďalej sa tu nachádza práčovňa, sklad a izba. V prípade záujmu a potreby by sa suterén dal prerobiť na samostatný apartmán s vlastným vchodom a ponúknuť ho na prenájom. Zo suterénu je východ do záhrady. V podkroví nájdete oddelené WC a kúpeľňu, šatník a 3 izby. Nachádzajú sa tu aj 2 balkóny (každý po cca 3 m2).

GARÁŽ: V priľahlej budove sa nachádza v suteréne bývalý chliev a skladovacie priestory/pivnice. Na prízemí sa nachádza veľká garáž o výmere 66 m2, do ktorej sa vstupuje dvomi bránami.  Garáž je vhodná na zriadenie auto prípadne inej dielne, pri lepšej predstavivosti aj na prerobenie na moderný industriálny apartmán. Podkrovie GAráže sa momentálne využíva na skladovanie vecí. 

POZEMOK: Rodinný dom spoločne s garážou stojí na pozemku o celkovej výmere 1240 m2 evidovaných ako Zastavaná plocha a nádvorie.

INŽINIERSKE SIETE:  Rodinný dom je napojený na plyn, elektriku, vodu. Odpad je vyvedený do žumpy

Cena je konečná vrátane odmeny sprostredkovateľa, zabezpečenie zmlúv a kompletného katastrálne servisu.

V prípade záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať.

Tím Smart Reality Service

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1240 m2
Typ zeme:
terasovitá
Teritórium:
Intravilán
Šírka pozemku:
27 m
Dĺžka pozemku:
44 m
Úžitková plocha:
240 m2
Zastavaná plocha:
110 m2
Podlahová plocha:
220 m2
Skladová plocha:
100 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
6
Balkón:
áno
Loggia:
áno
Garáž:
áno
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Sklad:
áno
Dielňa:
áno
Rok výstavby:
1986
Počet poschodí od prízemia vyššie:
2
Celková plocha:
240 m2
Plocha balkóna:
10 m2
Počet balkónov:
1
Plocha loggie:
3 m2
Počet logií:
3
Počet garáží:
2
Plocha garáže:
66 m2
Pivnica plocha:
80 m2
Počet pivníc:
1
Orientácia:
juhovýchod
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Plyn:
áno
Voda - na pozemku:
áno
Elektrika - na pozemku - 230 V:
áno
Elektrika - na pozemku - 380 V:
áno
Plyn - na pozemku:
áno
Vykurovanie - centrálne:
áno
Internet:
áno
Satelit:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Virtuálna prehliadka

Na vyžiadanie
Obec: Hontianske Nemce
Okres: Krupina
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:

Smart Reality Service

  • Česky
  • Slovensky
  • English

Radi Vám poradíme