Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj 5i bungalov, Banská Belá

Popis nehnuteľnosti

Zdieľať na Facebooku

Na predaj kvalitná novostavba rodinného domu s dvojgarážou v obci Banská Belá, ktorá je len 3km vzdialená od centra  Banskej Štiavnice. 

 Smart Realtity Service vám  exkluzívne ponúka modernú novostavbu  5 izbového  bungalovu  s  bazénom a s energetickým certifikátom A , A1  . Bungalov má podlahové vykurovanie s tepelným čerpadlom, krb,  klimatizáciu . Obývacia miestnosť je prepojená s 18m2  zatepleným prístreškom  s plastovými oknami, otvoreným krbom, vchodovými dverami z dvoch strán . K bungalovu prislúcha 47m2 dvojgaráž  s dvomi bránami na diaľkové ovládanie . Bazén so solinátorom,  s prelivom o objeme 50m3 . Celý pozemok je oplotený, brána na diaľkové ovládanie s domovým vrátnikom . Bungalov má vlastnú ČOV a v zemi zabudovanú nádrž na dažďovú vodu o objeme 5m3 . Kolaudácia domu bola 12/ 2017 .  
 Bungalov  a ostatné stavby, ktoré stoja na pozemku  o výmere 1950m2  .

Zastavaná plocha bungalovu je 133m2, úžitková 109,37m2 , 
Dispozícia bungalovu : 
- vstupná chodba,
- obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálňou s výstupom na zastrešenú  terasu ,
- 4 samostatné izby 
- technická miestnosť,
- hlavná kúpeľňa /vaňa,  toaleta/,
- toaleta s umývadlom

Benefity nehnuteľnosti:
- novostavba v kvalitnom prevedení
- kompletne zariadené
- rekreačná záhradná zóna
- bazén, murovaná zatepletná dvojgaráž
- vonkajší záhradný domček, oplotený kurín
- veľký udržiavaný a oplotený pozemok (1950m2)                                                                                - tichá časť obce pod lesom

 

Názor makléra : 
Objekt so svojou dispozíciou, vybavením a polohou je vhodný pre každého, kto si chce užiť pohodlie domova, výchovu detí na krásnom a bezpečnom mieste v lone prírody . Lokalita Štiavnických vrchov je veľmi vyhľadávaná v každom ročnom období. Ponúka veľa možností na pešiu turistiku, cykloturistiku - bajkom k tajchom je veľmi známe. Blízkosť tajchov - Banská Belá ich má hneď dva a to Beliansky tajch 2km, a Halčiansky tajch 1km, Počúvadlo 13km, Veľká vodárenská 3,5km. Lyžiarske stredisko Salamandra je vzdialené len 14 km. Vodný raj Vyhne - otvorený celoročne 17km. Centrum Banskej Štiavnice je len 3 km . V každom ročnom období a počasí máte o zábavu a relax postarané. Bungalov svojim vybavením a úpravou záhrady poskytuje maximálne pohodlie pre každého . Stačí raz vidieť/prejsť sa po celom objekte a zamilujete sa do tohto miesta .

3D prehliadka bungalovu k dispozícii , video z okolia domu/záhrady na vyžiadanie

Financovanie

Súčasťou našej kancelárie je hypotekárne centrum, kde vám  kompletný servis zastreší naša hypotekárna špecialistka s bohatými skúsenosťami v oblasti financovania. Vybavenie hypotéky je možné u nás vo všetkých bankách.

V CENE JE ZAHRNUTÉ: Provízia RK, poskytnutie komplexných realitných a právnych služieb – vypracovanie rezervačnej zmluvy, kúpnej zmluvy s návrhom na vklad kúpnej zmluvy, uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov kúpnej zmluvy, uhradenie právneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností, súčinnosť pri odovzdaní nehnuteľnosti a nápomoc prepisov všetkých energií.

Teším sa na obhliadku s Vami.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1950 m2
Typ zeme:
terasovitá
Teritórium:
Intravilán
Úžitková plocha:
103.9 m2
Zastavaná plocha:
133 m2
Stav:
novostavba
Energetický certifikát:
A
Energetická náročnosť budovy:
Nízkoenergetický
Typ budovy:
tehla
Typ výbavy:
kompletne vybavený
Terasa:
áno
Garáž:
áno
Špajza:
áno
Dielňa:
áno
Rok výstavby:
2017
Rok kolaudácie:
2017
Celková plocha:
133 m2
Terasa plocha:
30 m2
Počet terás:
1
Počet garáží:
2
Plocha garáže:
47 m2
Vykurovanie - podlahové:
áno
Internet:
áno

Hypotekárna kalkulačka

Virtuálna prehliadka

388 000 €
Ulica: Banská Belá 541
Obec: Banská Belá
Okres: Banská Štiavnica
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Iné:

Radi Vám poradíme